GARMIN i INFOTEAM prijatelji sportske manifestacije 2. Coca-Cola HAPPY RUN

vivo-activ2

GARMIN i INFOTEAM su postali partneri sportske manifestacije 2. Coca-Cola HAPPY RUN i poklanjaju 4 vredne nagrade najbržim trkačima. U generalnom plasmanu za prvo mesto u kategoriji za muškarce GARMIN poklanja GPS sat za trčanje forerunner 15 a u kategoriji za žene GPS sat za trčanje forerunner 10. Takođe GARMIN nagrađuje i najbrže u kategoriji srednjoškolaca i poklanja Fitness narukvicu vivofit 2 navy prvoplasiranom dečaku a Fitness narukvicu vivofit purple prvoplasiranoj devojčici.

Pored nagrada za prvoplasirane pripremaju i još neka iznenađenja za sve učesnike sportske manifestacije 2. Coca-Cola HAPPY RUN što vam daje još jedan dodatni razlog da ne propustite ovaj veseli događaj.
Uoči same sportske manifestacije oni će predstaviti najnovije proizvode a trkači će biti u prilici i da se informišu, osim o proizvodima, i o svim mestima prodaje na kojima se mogu pronaći GARMIN proizvodi. GARMIN je vodeći svetski proizvođač GPS uređaja za satelitsku navigaciju na putu, vodi, avijaciji, u prirodi i sportu i kao takav neizbežan je detalj svim ozbiljnim sportistima ali i rekreativcima koji očekuju kvalitet.

Očekujemo vas na 2. Coca-Cola HAPPY RUN-u jer smo vam pored dobrog provoda pripremili i još neka iznenađenja. Vidimo se 10. oktobra!

 

Garmin satGarmin sat 1Garmin narukvica 2Garmin narukvica 1Garmin logo

Leave a Reply