2. Coca-Cola HAPPY RUN

12088454_505778366256432_4145700919919875421_n

Uspešno je održan i ovogodišnji 2. Coca-Cola HAPPY RUN!

Na najlepšoj lokaciji u Parku prijateljstva na ušću preko 1000 učesnika je trčalo u potpuno prirodnom ambijentu pored Dunava. Pored glavne trke na 5km organizovane su i trke dečijeg krosa za osnovce a svi učesnici su mogli da se oprobaju i u trci u džakovima i nadvlačenju konopca. Za dobru atmosferu pobrinuo se DJ Voja a uz pomoć naših prijatelja iz kompanija Coca-Cola i Jaffa svi učesnici su mogli da se počaste i osveže sa njihovim proizvodima. Pored pehara, medalja i diploma pobednicima su uručene i robne nagrade kompanija Tref Sport, Garmin i Keprom.

Junak dana je bio Anđelko Rističević koji je za fenomenalnih 15:09 istrčao trku na 5km i time postavio novi rekord staze. Ostale rezultate možete pogledati ovde.

Cilj koji smo sebi postavili prošle godine je u potpunosti ostvaren i sada možemo da konstatujemo da smo dorasli ovom izazovu. Dali smo sve od sebe i domaćinski smo se potrudili da se vi osećate prijatno i da budete srećni, nasmejani, veseli, HAPPY. Cenimo to što prepoznajete naše napore da Srbiji podarimo još jednu domaćinsku trku koja vodi brigu o svakom učesniku, od prvog pa do poslednjeg.

Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način učestvovali u sportskoj manifestaciji 2.Coca-Cola HAPPY RUN, trkačima, volonterima, publici, navijačima, sudijama, promoterima, sponzorima i ostalim prijateljima. Čestitamo pobednicima i svima ostalima koji su učestvovali i završili trku.

Zbog svih vas se obavezujemo i obećavamo da će sledeće godine biti još bolje, veće, masovnije, perfektnije i naravno veselije. Vidimo se 2016. godine na TREĆA SREĆA COCA-COLA HAPPY RUN-u

GALERIJA FOTOGRAFIJA SPORTSKE MANIFESTACIJE 2. COCA-COLA HAPPY RUN:

START I STAZA                                      CILJ A1                                        CILJ A2

 

Leave a Reply